Näytetään kaikki 8 tulosta

Hiomakiekko karkealle hionnalle, korkea poistonopeus hiomiseen, muotin epätasaisuuden vähentämiseen/tasoittamiseen, sintrattuihin kerroksiin, maaleihin, liimajäämiin, kestomuoviin, graffiteihin, leviin ja muihin epäpuhtauksiin. FLEX -erikoislaipalla Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa

Yleisbetonilaikka Turbo Flex GDE 10 kirahviin. -Turbo-Jet hiomalaikka optimaalisella aineenpoistokyvyllä. -Timanttisegmenttien suuren määrän ja laajan pinta-alan ansiosta huomattavasti hiljaisempi käyttää. -Laikalla saavutetaan viimeistellympi tulos. -Soveltuu erityisesti luonnonkivipintojen työstöön. -On varustettu FLEXin erikoislaipalla. -Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa.

Liuskalaikat

LIUSKALAIKKA 125/120

Kulmahiomakoneeseen soveltuva paperinen liuskalaikka hiontaan.

Liuskalaikat

LIUSKALAIKKA 125/80

Kulmahiomakoneeseen soveltuva paperinen liuskalaikka hiontaan.

Liuskalaikat

LIUSKALAIKKA 125/60

Kulmahiomakoneeseen soveltuva paperinen liuskalaikka hiontaan.

Hiontalaikka betonille ja kiviaineille. Kuiva- ja märkätyöstöön. Erinomainen hiontakyky ja kestävyys. Vaativaan ammattikäyttöön.

Hiontalaikka betonille ja kiviaineille. Kuiva- ja märkätyöstöön. Erinomainen hiontakyky ja kestävyys. Vaativaan ammattikäyttöön. Soveltuu käytettäväksi mm. Bosch GBR 15 CAG betoninhiomakoneessa.

Hiontalaikka Flex WS1505FR/WST1000 hiomakoneeseen, betonille ja kiviaineille. Erinomainen hiontakyky ja kestävyys. Vaativaan ammattikäyttöön. Soveltuu myös kuivahiontaan.