Näytetään kaikki 9 tulosta

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKURUOHOTRIMMERI/RAIVURI BOSCH GFR 18V-23 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: GFR 18V-23 Professional -akkutrimmerillä voit leikata vaivattomasti tuuheaa nurmea ja tiheää aluskasvillisuutta sen tehokkaan, hiiliharjattoman moottorin ansiosta. Tämä tekee siitä sopivan valinnan keskikokoisten viheralueiden ja puutarhojen hoitoon. Voit säätää moottorin nopeutta manuaalisesti käyttöolosuhteiden mukaan ja siten myös optimoida laitteen äänenvoimakkuuden ja käyttöajan. Elektroninen nopeudensäätö pitää nopeuden vakiona muuttuvissa olosuhteissa. Bosch Anti-Tangle -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan poistaa terän ympärille kiertyneitä rikkaruohoja – jos moottori jumittuu, terä vapauttaa itsensä kokonaan. Akkutrimmerissä on luja alumiininen moottorikotelo ja laserleikattu metalliterä, jonka leikkuuhalkaisija on 23 cm. Sisäänrakennettu kaarnasuoja suojaa puunrunkoja terän kosketukselta. Laitteen mukana toimitetaan myös EasyWindillä varustettu Pro-Tap-kela nurmen ja rikkaruohojen leikkaamiseen. Terän ja kelan voi vaihtaa helposti. Varustukseen kuuluva olkahihna, kevyt paino ja ergonominen muoto helpottavat leikkuutyötä ja mahdollistavat pitkäkestoisen työskentelyn. Alhaisen melutasonsa ansiosta raivausleikkuria voi käyttää erinomaisesti myös asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPENSASLEIKKURI BOSCH GHE 18V-60 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: Ergonomista GHE 18V-60 Professional -akkupensasleikkuria on helppo käyttää. Tehokas hiiliharjaton moottori mahdollistaa keskitiheiden pensaiden keskeytymättömän leikkaamisen. 20 mm:n leikkuukapasiteetilla voit leikata myös paksumpia oksia helposti ja miellyttävästi. Kun leikkaat tuuheita oksia, patentoitu Bosch Anti-Blocking System estää leikkuuterien jumittumisen elektronisen tunnistuksen ja automaattisen toistoleikkauksen avulla. Kevyen painonsa, optimaalisen tasapainonsa ja ergonomisen muotonsa ansiosta tämä akkupensasleikkuri sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen työskentelyyn. Alhainen melutaso ja päästöttömyys tekevät akkupensasleikkurista ihanteellisen työkalun leikkaustöihin asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

5 työkalun sarja 18V: Porakone GSR 18V-55 Kulmahiomakone GWS 18V-10 Käsipyörösaha GKS 18V-57-2 Puukkosaha GSA 18V-LI Pistosaha GST 18V-125 B Akku GBA 3x 4,0 Ah Laturi GAL 1880CV + Bag L (C)

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPORAKONE BOSCH GSR 18V-110 C SOLO L-BOXX

Hiiliharjaton voimakasvääntöinen, apukahvalla ja metallikuorisella istukalla varustettu Bosch ammattisarjan huippumalli. Bluetooth valmius - moduuli ei sisälly toimitukseen.

Kestää pidempään. Käy entistä pidempään. 100 % pidempi käyttöikä harjattoman EC-moottoriteknologian ansiosta. Erittäin tehokas - jopa 826 ruuvia (6 x 60 mm pehmeään puuhun) vain yhdellä akkulatauksella (18 V - 4,0 Ah). Vieläkin voimakkaampi: 31 Nm (pehmeä ruuvausalusta) takaa monipuoliset käyttömahdollisuudet (18 V - 4,0 Ah). Kompakti rakenne: erittäin lyhyt kokonaispituus (vain 179 mm) takaa erinomaisen käsiteltävyyden. Innovatiiviset CoolPack-akut takaavat optimaalisen lämmön jakauman ja pidentävät näin käyttöikää jopa 100 %:iin asti (verrattuna Li-ion-akkuihin ilman CoolPackia). Boschin elektroninen kennojen suojaus (ECP): suojaa ylikuormittumiselta, ylikuumenemiselta ja syväpurkautumiselta. Elektroninen moottorin suojaus (EMP) suojaa moottoria ylikuormittumiselta ja huolehtii pitkästä käyttöiästä. Moottorijarru tarkkaan työskentelyyn sarjaruuvauksissa.

Porakoneet ja ruuvinvääntimet

AKKUPORAKONE BOSCH GSR 18V-55 3X5,0 Ah L-BOXX

Boschin tehokas ja yleiskäyttöinen 18 V:n porakone, joka on varustettu harjattomalla moottorilla. Kestävä ja huipputehokas: suuri 55 Nm:n vääntömomentti ja 1 750 käyntinopeus takaavat tehokkaan poraamisen puuhun ja metalliin. Kestävä 13 mm:n Röhm-metalli-istukka takaa optimaalisen voimansiirron poraamiseen ja ruuvaamiseen. Harjaton moottori pidentää työkalun käyttöikää ja takaa akun pitkän käyntiajan. Porakone soveltuu maks. 35 mm:n reikien poraamiseen puuhun, maks. 13 mm:n reikien poraamiseen teräkseen, sekä halk. maks. 10 mm:n ruuvien ruuvaamiseen. Paketissa 3 akkua 5.0Ah.

Porakoneet ja ruuvinvääntimet

AKKUPORAKONE BOSCH GSR 18V-90 C SOLO L-BOXX

Tehokas ja kompaktin kokoinen akkuporakone, jonka hallinta on uskomattoman vaivatonta Suorituskykyinen hiiliharjaton moottori tuottaa suuren voiman 64 Nm:n vääntömomentillaan ja 2 100 r/min nopeudellaan huipputehokkaaseen työskentelyyn 13 mm:n metalli-istukka parantaa kestävyyttä ja takaa erinomaisen voimansiirron jokaisessa työssä Kytkettävä Kickback Control ja kytkettävä Precision Clutch -tarkkuuskytkin takaavat optimaalisen hallinnan sekä käyttäjän ja työkalun erinomaisen turvallisuuden.

Kun lujuus ratkaisee – älykäs porakone, joka tarjoaa ylivertaisen voiman ja hallittavuuden. Uskomattoman nopea työskentely voimakkaiden ProCORE18V-akkujen ja tehokkaan, harjattoman ja 150 Nm:n maksimivääntömomentin tarjoavan moottorin ansiosta. Aina suvereeni hallittavuus tarkan Electronic Angle Detectionin ja kytkettävän KickBack Controlin ansiosta. Metallinen poraistukka ja metallinen vaihdekotelo parantavat luotettavuutta ja kestävyyttä.

Porakoneet ja ruuvinvääntimet

RUUVINVÄÄNNIN BOSCH GSR 12V-15 SALKUSSA

Kompakti ja tehokas 12 voltin akkuporakone ammattilaiselle. Optimaalinen pään yläpuolella ja ahtaissa paikoissa tapahtuvaan työskentelyyn lyhyen rakenteen (169mm) ja kevyen painon ansiosta. Korkealuokkainen Auto-Lock-istukka ja 2-vaihteinen vaihteisto. Vääntömomentti 15/30 Nm. 0-400 / 0-1300 min-1. Poran puu/teräs maks. Ø 19/10 mm. Ruuvin maks. Ø 7 mm. Toimitetaan laukussa, jossa 2×2,0Ah:n akut ja laturi GAL 12V-40.