Yritysesittely

Rakennusalan palvelemiseen erikoistunut, kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukauppa.

Historia

Yritys perustettiin vuonna 1986 palvelemaan Pirkanmaan alueen rakennusliikkeitä. Vuosien kuluessa toimintamme on kehittynyt koko Suomen kattavaksi kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukaupaksi. Indutrade Group osti Kiinnike-Kolmion Oy:n liiketoiminnot vuonna 1998, josta lähtien yritys on toiminut osana kansainvälistä konsernia. 

Mungo

Kiinnike-Kolmio aloitti vuoden 2013 alusta Sveitsiläisten Mungo kiinnikkeiden maahantuonnin. Tuotteet on valmistettu täyttämään tämän päivän korkeimmatkin vaatimustasot. Tuotteet valmistetaan yli 40 vuoden teknisen osaamiseen ja markkinatuntemuksen antamalla tietotaidolla.
Tuotekehityksen ja parempien kiinnitysratkaisun eteen tehtävä työ on innovatiivista ja jatkuvaa. Mungo tuotteiden yhteinen nimittäjä on korkea laatutaso.

Sähkötyövälineissä ja koneissa luotamme Bosch ja Fein osaamiseen.
Naulaustekniikan haasteisiin tarjoavat ratkaisun pääasiassa luotettavat Paslode ja Spit tuotteet. Meiltä saat myös kompressorit, teollisuusimurit sekä muut alan työkalut ja tarvikkeet.

Edelläkävijä

Kiinnitysalan täyden palvelun talona haluamme tulevaisuudessakin olla edelläkävijöiden joukossa, tarjoamassa asiakkaillemme parhaita mahdollisia teknisiä ratkaisuja oikean kiinnittämisen ja rakentamisen tiellä.
Asiakastyytyväisyys on toimintaamme ohjaava arvo.

Indutrade Group

Indutrade konserni toimii komponenttien ja järjestelmien maahantuonnissa ja myynnissä sekä omien tuotteiden tuotekehityksessä, tuotannossa ja markkinoinnissa.

Toiminnan perustana ovat korkealuokkaiset tuotteet, kasvu yrityskauppojen myötä sekä voimakkaasti hajautettu organisaatio, joka pohjautuu erillisten yritysten yrittäjyyteen.

Indutrade AB ryhmä on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat:

  • Engineering & Equipment
  • Flow Technology
  • Industrial Components
  • Special Products

Konserniin kuuluu yli 150 tytäryhtiötä 25 eri maassa, neljällä mantereella. Indutrade konserni työllistää globaalisti yli 3400 ammattilaista.
Korkea tekninen osaaminen luo lisäarvoa asiakkaille sekä omiin toimialoihin erikoistuneille tytäryhtiöille.

Indutrade AB on listattu Tukholman pörssin Mid Cap listalle.
Indutrade Oy on Suomessa toimivien yhtiöiden omistajayhtiö. Indutrade markkinoi ja myy korkealaatuisia komponentteja, järjestelmiä ja palveluita teollisuusyrityksille.

Olemme houkutteleva partneri niin asiakkaille kuin toimittajillemme korkealaatuisen prosessiosaamisen ja teknisen erityisosaamisen kautta.

Indutrade pyrkii jatkuvasti kasvamaan niin valituilla maantieteellisillä alueilla kuin tarkasti rajatuilla tuotealueilla. Kasvu toteutetaan orgaanisena sekä yrityshankintojen kautta. Konsernin tavoitteena on toimia Pohjois-Euroopan johtavana teknisen kaupan yritysryhmänä.

Indutrade Suomessa


 Tampereella

Hautalankatu 19C, 33580

Avoinna arkipäivinä (ma-pe) 7.00 - 16.00

tampere

Oulussa

Terminaalitie 6, Ovi 7

Avoinna arkipäivinä (ma-pe) 7.30 - 15.30