Näytetään 1 - 10 / 195

Elementtikanki alumiini, Iskas 1500mm taivutettu teräskärki

Alumiininen elementtikanki, teräskärjellä. Pituus 1500 mm, paino 3200 g. Taivutettu kärkiosa. Kestää suuria murtokuormituksia. Taivutettu kärki estää sormia puristumasta lattian lähellä työskennellessä. Voidaan käyttää muun muassa valumallien purkamiseen.

Monitoimileikkuri Ramboard

Patentoitu Dual Edge Guard System™ suojaa lattiaa vahingoilta ja kulumiselta leikkaamisen aikana. Ergonominen ja luistamaton kahva on sekä mukava että turvallinen käyttää. Vahvan materiaalin ansiosta kestää kovaakin käyttöä ja on pitkäikäinen.

Muottiöljy Pieri Decobio, 25 litraa, pakkaskesto -15ºC

Pieri®Decobio 320 on käyttövalmis, kasviöljypohjainen muotinirrotusaine, joka on erityisesti suunniteltu vastaamaan ympäristönsuojelun ja työsuojelun vaatimuksia. Se on työntekijäystävällinen ja sen avulla saadaan korkealaatuisia betonipintoja. Pieri®Decobio 320 muodostaa muottipinnalle värittömän...

Saranarauta

Saranarauta, reiät 14mm ja 17mm

Kiintolenkkisarja 8 - 19mm

Lenkissä 15 asteen avainkulma. Korkealaatuista työkaluterästä.

Massapuristin 600ml kalvopakkauksille. Kirkas ja alumiiniputki sisältyy pakkaukseen

Käsikäyttöinen saumaus-/liimauspuristin patruunoille ja kalvopakkauksille. Erittäin kestävä runkorakenne. Vaativaan ammattikäyttöön. 600ml malli kalvopakkauksille. Kirkas ja alumiiniputki. Riittävän voimakas myös korkeaviskositeettisille (jäykille) materiaaleille. Erittäin pitkäikäinen.

Massapuristin akkukäyttöinen Bosch GCG 18-600 solo

Boschin ensimmäinen akkupatruunapuristin: 100 % yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V -akkujen kanssa Helppo materiaalivirran ohjaus: 9-portainen nopeuden valinta ja nopeutta säätävä käyttöpainike Levittää nopeasti myös jäykkäjuoksuiset liimat: 3,5 kN työntövoima ja maks. (kuormittamaton)...

ELEMENTTIASENNUSKANKI ISKAS TERÄS 1500mm 7kg

Valmistettu Suomessa takomalla nuorutusteräksestä. Paino 7KG

Rautakanki, pituus 1500mm, paino 7,0kg

Vipuamiseen, kivien siirtämiseen, reiän tekemiseen maahan

Purkurauta (taottu), pituus 1000mm

Takomalla valmistettu purkurauta, pituus 1000mm, talttapään leveys noin 25mm.
Näytetään 1 - 10 / 195