Henkilöesittely: Kalle Leipivaara

Kuvassa Kalle Leipivaara

Panostimme Oulun alueen palveluihimme ja vahvistimme myyntitiimiämme rakennusalan rautaisella osaajalla. Viime vuoden joulukuun alussa myyntiedustajiemme ammattitaitoiseen joukkoon liittyi Kalle Leipivaara, jota joskus Kaleviksikin kutsutaan. Kalle kertoo olevansa kotoisin Kiimingistä ja onkin ylpeä Pohjois-Pohjanmaan juuristaan. Koulutukseltaan Kalle on sähkö- ja verkkoasentaja.

Aiemmin mm. rakennusalan henkilöstövuokrauksen ja -rekrytoinnin parissa työskennellyt Kalle on kartuttanut nuoresta 29 vuoden iästään huolimatta tietoa ja käytännön käden taitoa erittäin laajasti työskennellessään rakennustarvikkeiden vastaavana myyjänä, sekä sähköasentajana. Työlleen ja asiakkailleen tunnollisen Kallen vahvuuksia onkin tekninen tietämys, looginen ajattelu ja ongelmien ratkomiskyky, jotka auttavat häntä päivittäisissä asiantuntevissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kiinnostus tekniseen rakentamiseen, rakentamisen maailmaan ja tuotteisiin sai Kallen siirtymään Kiinnike-Kolmion palvelukseen. Parasta työssään Kiinnike-Kolmiolla Kalle listaa asiakkaat, sekä kun pääsee ratkomaan heidän erilaisia ongelmiaan.

Vapaa-ajallaan Kalle ”värkkäilee” erilaisia moottoriajoneuvoja ja on lisäksi innokas kalastaja. Tiedustellessani Kallen suurinta koskaan saamaansa saalista, Kallen kertoi rehellisesti, että kalareissuilta kotiin viemiset ovat olleet melko vaatimattomia, eikä niissä ole ollut kehumisen arvoisia vonkaleita.

Kuva: Kalle Leipivaara

Kalle toimii Kiinnike-Kolmion Oulun myymälältä, Oulun alueen myyntiedustajana. Kallen saat kiinni joko puhelimitse (050 464 1746), tai sähköpostitse (kalle.leipivaara at kiinnikekolmio.fi). Tervetuloa remmiin, Kalle!