Näytetään 11 - 20 / 20

Kahvi Juhla Mokka, suodatinjauhatus 500g

Juhla Mokka kahvi, suodatinjauhatus.

Tee Lipton Yellow Label 50 kpl

Lipton Yellow Label musta tee. Paketissa 50 pussia.

Suklaapisara keksi 350g pussi

Suklaapisara keksi kahvin kaveriksi kahvitunnille tai työmaakokouksiin.

Kevytmaito Hyla 1litra

Säilytystiedot:Avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä parasta ennen -päivään saakka, mutta tuotteen maku säilyy raikkaimpana kylmässä. Avattuna maito säilyy 0 º-+6 ºC:ssa n. 5 vrk.UHT maito maistuu parhaalta kylmänä.Laatikossa 10 kpl.

Palasokeri 750g

Sokeripala 750g pakkauksessa

Suodatinpussi koko 1x4, kahvinkeittimeen

Suodatinpussi kahvinkeittimeen, koko 1x4. Pakkauksessa 100 kpl:tta.

Kahvinkeitin Severin 10 kupin

Keittimessä on kääntyvä ja irroitettava 1 x 4 suodatin ja tippalukko. Mitta-asteikko löytyy sekä vesisäiliöstä että lasikannusta. Automaatti virrankatkaisu.

Kahvinkeitin Moccamaster

Korkealuokkainen käsityönä valmistettu kahvinkeitin, jossa on alumiininen runko. Keittää 1.25 litraa kahvia 6 minuutissa.On monta syytä miksi Moccamaster valmistaa parasta kahvia. Moccamaster on käsityötä pienintä yksityiskohtaa myöten. Valmiit keittimet testataan yksilöllisesti ja pakataan sen...

Vedenkeitin Severin 1,5l

Severinin WK 3387 -vedenkeittimen teho on n. 2200 W ja tilavuus n. 1,5 l. Kannu on johdoton erillisen alustan ansiosta. Vedenkeitin on suojattu ylikuumenemiselta ja siinä on automaattinen virrankatkaisu veden kiehuessa. Virtakytkin ja merkkivalo. Taitettava kansi ja kaatonokka.

Mikroaaltouuni Logik 700W

Logik mikroaaltouuni on mainio nopeaan ruuanlaittoon. Automaattiohjelmat tarjoavat kätevät vaihtoehdot eri annoksien valmistukseen.Teho 700 WTilavuus: 17 litraaNäyttö, elektroninen ohjau
Näytetään 11 - 20 / 20