Massapuristin 600ml kalvopakkauksille. Kirkas ja alumiiniputki sisältyy pakkaukseen

Käsikäyttöinen saumaus-/liimauspuristin patruunoille ja kalvopakkauksille. Erittäin kestävä runkorakenne. Vaativaan ammattikäyttöön. 600ml malli kalvopakkauksille. Kirkas ja alumiiniputki. Riittävän voimakas myös korkeaviskositeettisille (jäykille) materiaaleille. Erittäin pitkäikäinen.

Massapuristin akkukäyttöinen Bosch GCG 18-600 solo

Boschin ensimmäinen akkupatruunapuristin: 100 % yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V -akkujen kanssa Helppo materiaalivirran ohjaus: 9-portainen nopeuden valinta ja nopeutta säätävä käyttöpainike Levittää nopeasti myös jäykkäjuoksuiset liimat: 3,5 kN työntövoima ja maks. (kuormittamaton)...

Silikonipuristin Skeleton, peruspuristin, patruunoille

Käsikäyttöinen saumaus-/liimauspuristin patruunoille. Peruspuristin ammatti- ja kotikäyttöön. Kestävä metallirunko. Avoin rakenne. ns. 'luurankopuristin'.

Massapuristin tukeva patruunoille Mungo

Käsikäyttöinen saumaus-/liimauspuristin 310ml patruunoille. Vaativaan ammatti- ja kotikäyttöön. Erittäin suuri puristusvoima. Soveltuu myös jäykän viskositeetin omaaville saumaus- / liimausmassatyypeille. Avoin ja pyörivä runkorakenne.

Massapuristin EasyPress, 300ml patruunoille

Käsikäyttöinen asennuspuristin 300ml patruunoille. Suunniteltu erityisesti kemiallisten kiinnitysmassojen asentamiseen. Puristusta helpottava rakenne. Pitkäaikaiseen jatkuvaan ammattikäyttöön. Erittäin suuri puristusvoima.

Massapuristin Avon 600ml kalvopakkauksille

Käsikäyttöinen saumaus-/liimauspuristin patruunoille ja kalvopakkauksille. Erittäin kestävä runkorakenne. Vaativaan ammattikäytöön. 600ml malli kalvopakkauksille. Suljettu rakenne (putki). Riittävän voimakas myös korkeaiskositeettisille (jäykille) materiaaleille. Erittäin pitkäikäinen.

Massapuristin akkukäyttöinen Teston 2x7.2V LI-ION

Akkukäyttöinen puristin 600ml patruunoille. Paketissa kaksi akkua.

Patruunasuutin 360 astetta kääntyvä

360-asteen patruunasuutin takaa helpon levityksen saumausmassoille, massan saa tarvittaessa vaikeimpiinkin paikkoihin.