Ohjeeksi ja avuksi työmaille - Elementtiasennus

Elementtiasennus vaatii betoniruuvia, nostotarvikkeita, lippusiimaa, lyöntiankkuria, uretaanivaahtoa, kemiallista massaa, elementtiasennuspaloja sekä erilaisia käsityökaluja. Kokonaistarjonnan löydät kotisivuiltamme ja olemme keränneet päätuotteet tähän artikkeliin. Saat ne sekä paljon muutakin meiltä suoraan varastosta.

 betoniruuvit Betoniruuvit (linkki)

Ruuviankkuri toimii hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, se on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan. Soveltuu seuraaville materiaaleille: Betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori. Ruuviankkuri on ideaalinen yleiskäyttöön.

 
Kiila-ankkurit Kiila-ankkurit (linkki)

Meiltä saat esimerkiksi sinkki- ja nikkelipinnoitettun kiila-ankkurin betoniin ja luonnonkiveen tehtäviin kiinnityksiin tai haponkestävät ja Greentec-pinnoitetut kiila-ankkurit.

Lyöntiankkurit Lyöntiankkurit (linkki)

Etuna lyhyt poraus-syvyys ja valvottavissa oleva asennus. Asennettavissa käsityökalulla tai poravasaraan tarkoitetulla asennustyökalulla. Pultit tai vaarnaruuvit voi asentaa ja poistaa ankkuria vahingoittamatta. Betoni-, ontelobetoni- ja kivirakenteet.

Nostotarvikkeet Nostotarvikkeet (linkki)
Putoamissuoja Putoamissuoja (linkki)

Laadukas turvavaljas esim. katto- ja korityöskentelyyn. Leveät ja pehmustetut olka- ja jalkahihnat takaavat mukavan käytön. Takana D-lenkki ja edessä hihnalenkit kiinnityksiä varten. Rinta- ja reisihihnat kaksoisvarmenteisilla alumiinisilla pikalukoilla. 

elementtiasennuspalat Elementtiasennuspalat (linkki)

Meiltä saat suoraan varastosta erilaisia elementin asennuspaloja. Esimerkiksi muovinen  elementin asennuspala sopii keveiden väliseinäelementtien ja ontelolaattojen asennukseen. Kantavuus testattu.

eristekaistat Eristekaistat (linkki)

Irroituskaista / solumuovikaista, koko 150mm x 5mm, pakkaus 50m/rulla. Solumuovikaistaa käytetään mm. lattiavalujen reunoilla liikuntasaumana estämään esim. betonin lämpölaajenemisesta mahdollisesti aiheutuvia vaurioita.

Kanget ja raudat Kanget ja raudat (linkki)

Meiltä löytyy elementtikankea, rautakankea, purkurauta, sorkkarauta, tai esimerkiksi saranarauta jossa 14mm ja 17mm reiät kuin myös monitoimileikkuri RamboardPatentoitu Dual Edge Guard System™ joka suojaa lattiaa vahingoilta ja kulumiselta leikkaamisen aikana. 

kasityökalut Käsityökalut (linkki)

Esimerkiksi kiintolenkkisarja jonka lenkissä 15 asteen avainkulma ja on korkealaatuista työkaluterästä. Meiltä saat myös raudoitustyökalut, vasarat, muuraus- ja saumatyökalut, puukot, käsisahat, peltisakset, pihdit ja leikkurit, pulttisahat, petkeleet, kiintolenkit, työkalupakit, lastat ja kuivamet sekä paljon muuta. 

poranterat Poranterät (linkki)

Meiltä löytyy esimerkiksi laadukas mattokaavin jonka pituus on 250mm ja talttapään leveys 100mm ja se soveltuu kaakelien, laattojen ja mattojen irroittamiseen tai SDS+poravasaran teriä poravasaroihin joissa SDS+ teräkiinnitys. Unohtamatta monikäyttöporanteriä tai 6x42x500m pitkää asennusporanterää.

timanttilaikat Timanttilaikat (linkki)

Esimerkiksi X-LOCK on uusi 2-osainen vaihtojärjestelmä, jolla voit vaihtaa kulmahiomakoneen käyttötarvikkeet helposti vain yhdellä napsautuksella. Hiomakoneen pään ja käyttötarvikkeen X-mallinen liitäntä mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. Bosch-ammattilaissähkötyökalujen kehitysosaston maailmanuutuus.

metallinkatkaisulaikat Metallinkatkaisulaikat (linkki)

Esimerkiksi X-LOCK on uusi 2-osainen vaihtojärjestelmä, jolla voit vaihtaa kulmahiomakoneen käyttötarvikkeet helposti vain yhdellä napsautuksella. Hiomakoneen pään ja käyttötarvikkeen X-mallinen liitäntä mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. Bosch-ammattilaissähkötyökalujen kehitysosaston maailmanuutuus.

lippusiimat Lippusiimat (linkki)

Varoitusnaru. Valmistettu muovipäällystetystä narusta. Lipukkeet noin metrin välein. Lipukkeissa molemmin puolin heijastimet. 25 metriä vyyhdissä.

hissikuilukonsoli Hissikuilukonsoli (linkki)

Hissikuilun työtason tukirakennekonsoli. Maksimi kuormitus 800kg. Konsoliin sopii 50x100mm juoksu, joiden päälle rakennetaan umpinainen työtaso.

porrassuojat Porrassuojat - tilaustuote (linkki)

Esimerkiksi porrassuoja Multi! Monikäyttöinen porrassuoja joka soveltuu vino- tai suora-rintalankkuisiin, suoriin elementtiportaisiin. Se on käytettävissä portaissa joiden askelman etenemä on 270 mm tai 300 mm, askelman nousun korkeus saa vaihdella välillä 145-185 mm. Suoja onkin oikein säilytettynä.

 
palouretaanivaahto Uretaanivaahdot (linkki)

Meiltä saa myös vaahtopistoolilla asennettava yksikomponenttinen paloa hidastava ja estävä polyuretaanivaahto. Saumaus- ja kiinnitysvaahto ovien ja ikkunoiden ympärille, läpivienteihin yms. Eristää, kiinnittää, täyttää ja liittää melkein kaikkia rakennusmateriaaleja (paitsi PP ja PE). Meiltä saa myös korkealaatuista Soudafoam SMX 100% isosyanaatti vapaata 1-komponenttista PU-vaahtoa.

kemiallinen-massa Kemiallinen kiinnitysmassa (linkki)

Laajaan käyttöön soveltuva, korkeat ulosvetoarvot lähes kaikissa rakennusmateriaaleissa.
Erinomainen vaihtoehto kohteissa, joissa tavallisen kiila-ankkurin käyttö on hankalaa.
Mahdollista käyttää kosteissa ja veden täyttämissä porareissä.

saumamassa Saumamassa (linkki)

Polyuretaanipohjainen saumausmassa rakentamiseen ja teollisuuden erilaisiin elastisuutta vaativiin tiivistyskohteisiin.