Pidämme pyörät pyörimässä ja toimitukset työmaille jatkuvat normaalisti.

Varmistaaksemme toiminnan jatkumisen saumattomasti, olemme rajoittaneet Vantaan, Tampereen ja Oulun myymälöihimme pääsyä. Valitsemanne myymälä palvelee teitä edelleen ammattitaitoisesti ja ripeästi, mutta pyrimme toimintatavallamme varmistamaan turvallisen asioinnin ja työskentelyn myymälöissä.

Tullessasi myymälän etuovelle, tilaus tapahtuu soittamalla myymälään ja tilauksesi kerätään odottaessasi sekä tuotteet tuodaan myymälämme ulko-ovelle hetkisen kuluttua. Näin varmistamme sujuvan ja turvallisen asioinnin, sekä tavaran saatavuuden.

laptop-2838921 1920-kiko

Verkkokauppa toimii normaalisti ja on valmis palvelemaan teitä 24/7 ja tilatessasi tuotteita Kiinnike-Kolmio Oy:n verkkokaupasta, saat ne aina voimassa olevilla sopimushinnoilla. Olemme halunneet tehdä tilaamisesta mahdollisimman helppoa, joten kirjautumista ei vaadita tilausta tehdessä, vaan jokainen tilaus käydään myyjiemme toimesta läpi ja laskutetaan sekä toimitetaan sovitun mukaisesti.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme THL:n yleisiä ohjeita ja pahoittelemme tämänhetkistä tilannetta ja kiitämme ymmärryksestänne.