Suojainmateriaalit

Meiltä saat rakennustyömaille suojamateriaalit erilaisten pintojen suojaamiseen. Itsekiinnittyvä lattiasuoja Landolt Allprotect Flex-tuotetta käytetään esimerkiksi lattioissa, seinissä, ovissa ja katossa. Itsekiinnittyvä suojamuovi sopii erinomaisesti myös huonekalujen suojaamiseen. RamBoard-lattiasuoja on lattian ja seinien väliaikainen suoja ammattilaisille kovaan käyttöön. RamBoard on täydellinen suoja betoni-, puu-, laatta-, kivi-, linoleumi-, epoksi- ja muille monille lattiapinnoille. Saat myös meiltä yleiskäyttöön sopivat maalarinteipit, rakentajan suojateipin tai muovisen hybriditeipin, joka sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Vahva lattiansuojan kiinnitysteippi kestää vahvan liiman ansiosta kovempaankin kulutusta ja pysyy kiinni vaikeimmissakin olosuhteissa tai lämpötilanvaihteluissa. Kaikki tuotteet varastosta heti - tottakai. 

ALLPROTECTflexsuoja

Itsekiinnittyvä lattiasuoja Landolt Allprotect 

0,5m 25m/rll
Tuotteen pohjaosassa on vedenpitävä ja itsetarttuva kalvo, asennukseen et siis tarvitse teippiä. Poistettaessa ALLPROTECT ei jätä suojattuihin pintoihin mitään jälkiä tai liimajäämiä ja lisäksi voit käyttää tuotetta uudestaan seuraavassa kohteessa. Erinomainen tuote myös karmien suojaukseen. (518084)

formax

Itsekiinnittyvä lattia- ja yleissuoja Formax Floorguard

0.65x25m n.180g/m²
Formax Floorguard - hengittävä ja itsekiinnittyvä lattiasuoja on nopea ja vaivaton käyttää! Tämä kapea rulla soveltuu loistavasti mm. työtasojen suojaukseen! Soveltuu käytettäväksi parkettien, laminaattien, muovilattioiden ja muiden lattiapintojen suojapeitteenä. Vahva kolmikerrosrakenne suojaa myös iskuilta.
(5180827) 

 formax

Itsekiinnittyvä lattiasuoja Formax Floorguard 

1x50m n.180g/m²
Formax Floorguard - hengittävä ja itsekiinnittyvä lattiasuoja on nopea ja vaivaton käyttää! Soveltuu käytettäväksi parkettien, laminaattien, muovilattioiden ja muiden lattiapintojen suojapeitteenä. Vahva kolmikerrosrakenne suojaa myös iskuilta. (518083)

ramboard

Lattiasuoja RamBoard 

1x30m , 750g/m²
RB-lattiasuoja HEAVY DUTY on lattian ja seinien väliaikainen suoja ammattilaisille kovaan käyttöön. EI ENÄÄ TUPLASUOJAUKSIA! uudelleen käytettävä. Täydellinen suoja betoni-, puu-, laatta-, kivi-, linoleumi-, epoksi- ja muille monille lattiapinnoille. Hyvin paikallaan pysyvä sekä helposti muotoiltava suoja moneen käyttöön. Yhdellä tuotteella suojaat pinnat tehokkaasti ja nopeasti, voidaan taittaa kouruksi esim. nurkkaan ja seinille. Kestävä ja uudelleen käytettävä. (518092)

maalarinteippi-hybrid-sininen

Maalarinteippi hybrid sininen

48mm x 50m
Muovinen Hybrid maalarinteippi. Irtoaa puhtaasti vielä 14 vrk:n päästä Sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Ei sisällä halogeeneja tai myrkyllisiä aineita. Lämmönkesto -5/+60C. Liuotinvapaa UV kestävä liima. Käsin katkaistava. Yksittäispakattu. (9300802)

suojakartonki-muovitettu

Suojakartonki, muovitettu, 

75m², 20kg, 1000mm
Muovipinnoitettu, erittäin kestävä suojakartonki. Paino 270g/m2 , rulla = 75m2 = 20kg , leveys 1000mm. Käyttetään esim. valmiiden lattiapintojen suojaamiseen.
(518091)

itsekiinnittyvä-suojamuovi

Itsekiinnittyvä suojamuovi 

2x50m 3-kerrosrakenne
Tehokkaaseen ja taloudelliseen suojaamiseen rakennus- ja maalauskohteissa. Sopii erinomaisesti seinien-, kattojen-, lattioiden- ja huonekalujen suojaamiseen. Säästää aikaa , vähemmän roskaa ja puhdas lopputulos.
(5180826)

maalarinteippi-sininen

Maalarinteippi, sininen

38mm x 50m
Sopii yleiskäyttöön, kuten: Suojaukseen, kiinnitykseen, kevyeen sulkemiseen yms. Irtoaa jälkiä jättämättä 14 päivän kuluttua sisätiloissa. Tarttuu hyvin sileille pinnoille ja myös irtoaa hyvin.
(9300801)

suojainmuovi-teipilla

Suojamuovi teipillä 

2,7 x 20m
Teippi ja suojaava polyeteenikalvo yhdessä. Suojaa suuria pintoja helposti ja nopeasti. (5180825)

 rakentajan-teippi-oranssi

Rakentajan teippi oranssi AT66 

50MMx30M (30 RLL/LTK) Advance
Maalarin- ja suojateippi julkisivuremontteihin, rappaustöihin, hiontaan, maalaukseen, kipsitöihin yms. Suojaa ikkunat ja ovet, profiilit yms. Helppo asentaa, koska irtoaa rullasta kevyesti. UV-säteilyn ja säänkestävä, irtoaa jopa 4 viikon kuluttua jälkiä jättämättä oikein käytettynä. Käyttölämpötila yli + 5 °C. (930051)

lattiasuojan-kiinnitysteippe

Lattiasuojan kiinnitysteippi

72mm x 55m rll
Vahva kiinnitysteippi lattiasuojien kiinnitykseen toisiinsa. Erikoismateriaalin ja vahvan liiman ansiosta se kestää kovempaakin kulutusta ja pysyy kiinni vaikeimmissakin olosuhteissa sekä lämpötilanvaihteluissa

 ovisuojapussi

Ovisuojapussi

2100x1000mm
Ovisuojapussi on helppo tapa suojata ovet työmailla. Pussissa on kaksi sivua auki & kaksi kiinni, joten pussin saa pujotettua suojattavan oven päälle helposti. Ovisuojapussin koko on 2100x1000mm. Pussit myydään 5 kpl paketeissa. (5180893)

 ikkuna-ja-yleiskalvosuojakalvo

Ikkuna- ja yleissuojakalvo

0,5mx100m
Ikkuna- ja yleissuojakalvo suojaa ikkunat naarmuilta ja lialta. Kalvo on itsekiinnittyvä ja helppokäyttöinen ja soveltuu käytettäväksi ikkunoiden lisäksi myös huonekalujen ja tasojen suojana. Kalvosta ei jää liimajäämiä suojattavalle pinnalle. Suojattavan ikkunan rikkoutuessa kalvo suojaa myös sirpaleilta, kalvon ansiosta sirpaleet eivät pääse leviämään ympäriinsä.
(518080)

 Vetoketjuovi PVC

Vetoketjuovi PVC, valurautaketju 

1,20m x korkeus 2,20m
Vahva kiinnitysteippi lattiasuojien kiinnitykseen toisiinsa. Erikoismateriaalin ja vahvan liiman ansiosta se kestää kovempaakin kulutusta ja pysyy kiinni vaikeimmissakin olosuhteissa sekä lämpötilanvaihteluissa. (518086)